Resa till Bangkok med barn

elefantungeDet sägs att det ska vara 9 miljoner invånare i Bangkok. Men vid lite närmare eftertanke så bör det vara uppemot 15-20 miljoner invånare i staden beroende på antalet gästarbetare som kommer till staden för att tjäna pengar för att försörja sin familjer som bor ute på landsbygden. Med så många människor på en och samma plats varvat med massor av trafik från både mopeder, bilar och bussar så tänker man direkt på att Bangkok inte kan vara lämpligt för barn att resa till. Hur jobbigt det än låter med alla människor och all trafik passar Bangkok alldeles utmärkt att resa med barn till. Att resa med barn till Bangkok i Thailand handlar mer om noga planering, det finns många spännande upptäckter för barnen att aktivera och roa sig med. Det finns museer vattenparker och mycket annat spännande för barn att göra i Bangkok. Genom att noga planera för sin Bangkokresa med barn kan man få en alldeles perfekt upplevelse för alla inblandade. Passa på att upptäcka Safari World eller Bangkok dockmuseum. Eller varför inte göra ett besök på Siam Ocean World som ligger på behagligt avstånd oavsett var i staden man bor. Passa på att göra resan till Bangkok speciell och upplevelserik för barnen, det finns gott om aktiviteter att göra. Planera in din Bangkokresa noga och upplevelsen blir betydligt bättre än om man åker utan att egentligen veta var man ska hitta på att göra för barnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *